Kinderfeestjes,

(Deze miniworkshop ook zeer geschikt voor families, teambuildings en vrijgezellenfeestjes)

Wie wil er nou niet zijn eigen beeld maken uit een echte steen!
 

Tijdens deze workshop gaan we een een ruwe speksteen omtoveren tot een echt kunstwerk, dit kan een beeldje of sieraad zijn. Omdat speksteen een hele zachte steensoort is kan er al snel een mooi resultaat ontstaan.

Ik begin met een korte uitleg over de steen en het gereedschap. Daarna mogen de kinderen zelf een steen uitkiezen die ze mooi vinden en waar ze iets in zien. Als ze een steen hebben uitgekozen kunnen ze met vijlen, raspen en ander gereedschap aan de slag. 

 
Ik ga ze begeleiden in het “vormen”, dus ik help ze kijken wat ze in de steen zien en wat ze er van kunnen maken. Als afwerking gaan we het kunstwerk schuren en polijsten. Als laatste wrijven we het goed in met was waardoor het mooi gaat glimmen.
 
Elk kind gaat aan het eind van de workshop met zijn eigen kunstwerk naar huis. Zo heeft ieder kind meteen een leuk aandenken aan het verjaardag’s feestje.

Kinderfeestje, 

Minimum leeftijd 7 jaar.
Minimum aantal kinderen: 6 (bij minder betaalt u voor 6 kinderen)
Maximaal 10 kinderen.
Tijden en data in overleg.

Kosten

€ 15,00 p.p. (3 uur). Inclusief: steen, gebruik van alle gereedschappen en materialen, limonade, lekkers, cadeautje voor de jarige, frietjes met knakworst.